HE DAAR!

Het ontvangen van dit verzoek betekent dat jij en ik contact hebben gehad over mijn programma ‘Expat Transformation Journey – From Dream To Reality’!

Fantastisch!

Allereerst hartelijk dank voor je bereidheid om inbreng te leveren! Je helpt niet alleen mij, maar ook vele andere expats (to be) die jouw reikende hand enorm waarderen. Ten tweede wil ik je moed erkennen en vieren omdat je destijds zelf op je eigen reis hebt vertrouwd en je droom daadwerkelijk tot werkelijkheid hebt gemaakt! Het getuigt van een mate van doorzettingsvermogen en veerkracht die velen van ons niet zomaar kunnen waarmaken.

Dat brengt mij bij mijn missie, een coachingprogramma om het expattraject leuker en makkelijker te maken voor personen met wie wij dezelfde droom delen!

Ik wil je graag uitnodigen om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Je inbreng is anoniem, maar als je wilt, kun je altijd je naam achterlaten. Je naam zal niet worden gebruikt voor verdere publicaties, evenals je inbreng. Je inbreng is uitsluitend voor mij bedoeld om te helpen bij het ontwerpen van een kwalitatief hoogstaand programma voor onze expatgemeenschap.

Als je liever een online meeting van maximaal 60 minuten hebt in plaats van deze vragen schriftelijk door te nemen, laat dan graag je e-mailadres achter zodat ik daarvoor contact met je kan opnemen (de optie staat in de lijst hieronder). Je gegevens zullen uitsluitend voor dit verzoek gebruikt worden en daarna worden verwijderd.

 

HET PROGRAMMA!

Rechts vind je de mindmap waarop het programma is gebaseerd. Ik heb 4 belangrijke aandachtsgebieden voor (aanstaande) expats geselecteerd.

Het programma bestaat uit 6 coachingsessies voor 6 verschillende modules en wordt aangeboden in één-op-één coaching en (kleine) groepscoaching.

De vragen die je gaat beantwoorden zorgen voor het testen en aanvullen van de inhoud van de modules en voor het vormen van mijn algemene coachingvragen die ik verder helaas nog niet kan delen.

Ik waardeer je alvast enorm voor je inzet en tijd! En om mijn dankbaarheid te tonen, wil ik je graag 70% korting aanbieden op 5 coachingsessies naar keuze (t.w.v. € 187,50 / SEK 1.875,- incl BTW i.p.v. € 625,- / SEK 6.250,- incl BTW) of een gratis plek in de pilot van dit programma; vrij om te kiezen voor één-op-één- of kleine groepscoaching.

VRAGENLIJST